søndag den 29. december 2013

Happy New Year!Jeg vender (forhåbentligt) stærkt tilbage, jeg har i al fald tænkt mig at bringe lidt om springerknæ og så har jeg jo også en kasse med energiprodukter, der skal testes af.

Tanken om at lukke denne blog har dog meldt sig et par gange undervejs. Og nej, jeg fisker ikke efter tilkendegivelser. Sagen er blot den, at jeg har lidt af lidt træthed omkring mediet, samme træthed meldte sig omkring facebook - hvor jeg ganske rigtigt er at finde, men også kun af tvang fra arbejdsgiverens side! - men forhåbentligt kommer lysten tilbage til at fortsætte mine skriblerier herinde, når mit svage knæ lader mig løbe normalt igen.

Jeg kan løbe igen. Dog ikke hver dag og ikke så langt, som jeg lyster, men juleaftensdag nød jeg 10 km i tiden 45 min, hvilket naturligvis ikke er ligeså langsomt som fysioterapeuten anbefalede, sålænge fokus er på knæet og ikke på konkurrence, så går det nok. Jeg ved, der skal bygges laaangsooomt på, så det gør jeg! Tiden løber dog alt for hurtigt og jeg er begyndt at tvivle på min deltagelse i VM i halvmarathon ligesom cph marathon også synes ambitiøst!

Alt i alt lurer spørgsmålet, om jeg blot skal være glad for at kunne løbe igen, og så glemme alt om konkurrence. Og dermed er vi så lidt tilbage til lukningen af denne blog!

Det er mine bekymringer, ikke jeres!

Må 2014 byde på flere glæder end sorger, flere aktiestigninger (især for Novo) og gid at folk ville klippe deres hæk ned og møde verden med færre fordomme og undlade at stemme på DF.

Godt Nytår!

1 kommentar:

  1. Altså... Man kan da vel blogge lidt, i ny og næ når lysten er der, uden at man nødvendigvis er konkurrence-løber på højeste plan? Mange af vi amatører (ups! skal nok pointere at jeg, naturligvis, taler på egne vegne) finder faktisk masser af inspiration ved at læse blogs som din - hvad enten det drejer sig om springerknæ eller den fremtidige test af energiprodukter. .. et er hvad man kan læse på "big-business-løbe-sites", noget andet er hvad Hr & Fru Danmark, i løbemæssigt forstand, skriver ud fra egne erfaringer - se det kan jeg ofte identificere mig med og dermed bruge til noget fornuftigt ... høj hæk, eller ej...

    Så ... fortsæt du bare med at skrive et par ord, fra tid til tid, alt imens du håber det bedste for dine aktier ;)

    Godt nytår!

    SvarSlet