mandag den 29. oktober 2012

Ikke min klub først

Kokos-mandel småkager

Med en slet skjult reference til et ret godt stykke musik (som i min verden stadig holder, selv efter 1000 gennemlytninger) må jeg nu tilstå, at jeg ikke længere er en ‘lonely rider‘ men nu har fundet mig en klub, som sikkert kan hjælpe mig på vej til, at mit mål om sub3 lykkes til næste år.

Dagen i dag blev tilbragt i hyggeligt selskab med Team Hechmann Sport, hvor den stod på tekniktræning, hyggeløb og fem hårde enkilometers intervaller. Selvom jeg omkring min løbetræning (som det eneste sted!) har en høj disciplin, må jeg indrømme, at der skal andre til for at presse en. Eller sagt omvendt, man er mere tilbøjelig til at bøje af, når smerten melder sig. Eller det er jeg i al fald. Så mængdetræningen bliver nok alene for at få kilometer i benene og den hårde træning dyrkes så i klubben.

I ugens løb havde jeg fået tilbagelagt mine små vinterlige 43 kilometer, og hvor jeg normalt ville have påbegyndt min uge med en lille tur på 21 km, blev det altså i stedet til 14 blandede kilometer.

Og jeg kunne have valgt at tage et billede af Studentersøen, af skovens flotte farver eller af gruppen af seje løbere. I sidste ende faldt fotovalget på min selvbagte selvforkælelse; kokosmandelsmåkager. Det er tæt på jul, mit bmi ligger på 19.5, så jeg må godt!

I stedet for at fortælle, hvem der vandt sidste omgang interval, kan jeg fortælle, at småkagerne laves ved at blande 300 g. mel, 200 g sukker (hvoraf en spiseskefuld sukker kom fra min hjemmelavede vanillesukker), 75 g kokos, 200 g smør, 1 æg, en stor håndfuld finthakkede mandler og en tsk bagepulver. Efter en god time på køl, bages herligheden ved 200 g.

Og for lige at vende tilbage til mit mål om sub3 så er det første marathon  i 2013 nu fastlagt og byen også. Berlin Marathon fejrer næste år 40 års jubilæum - Glückwunsch Berlin! - og jeg skal med. Arrangementet blev forresten udsolgt på lidt over 3 timer, så jeg er glad for, at jeg meldte mig til 3 minutter efter, at salget startede. Ergo skal jeg altså gense en dejlig by, men selvom der er fest, hører du mig nok ikke synge hurra, hurra undervejs. Før og efter kan jeg nok godt overtales til det. Men ikke undervejs, der skal energien og fokus bruges på lidt andre ting. 

Men hermed slutter jeg et indlæg, der ikke rigtigt kunne finde fodfæste, det beklager jeg, men I fik da en småkageopskrift....

6 kommentarer:

 1. Hej snob,
  Fodfæste eller ej, dejligt livsglad indlæg, både mht. træning og småkager/forkælelse. Tak for opskriften :)
  Behøver jeg at udtrykke min meget grønne misundelse vedr. din træning med Team Hechmann Sport?
  Held og lykke med sub 3!
  kh Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu var Hechmann der ikke selv igår, men lur mig om ik' I også har gode trænere i Århus...

   Slet
 2. Tillykke med startnumret til Berlin - jeg er også en af de heldige der har fået fingrene i et nummer. Herligt også at høre at første træning med Hechmann gik godt - jeg var desværre ikke selv derude i søndags. Ligesom du - går jagten også ind for mit vedkommende på sub3 og må indrømme jeg i den forbindelse misunder dit BMI, der ville jeg mægtigt gerne gøre et indhug i mit, men har heldigvis god tid :)
  Hilsen
  Jacob

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jacob,

   ulempen ved mit lave BMI er til gengæld, at jeg ikke kan forbedre mine tider voldsomt ved vægttab. PAPS-testen vurderede mig som normalvægtig, jeg ser mange steder, at under 20 angives som undervægt. Søndagens træner går også efter sub3, så måske vi kan hjælpe/presse hinanden...

   Og fedt med Berlin, det bliver sjovt. Jeg har netop booket hotel tæt på Alexanderpladsen.

   Slet
  2. Jep - det bliver helt sikkert en udfordring, så rart at have nogen til at hjælpe med at nå målet. Jeg har booket hotel ca. 3 km fra startlinjen, Hochstrasse. Men kender ikke det store til Berlin, men der var noget pastabuffet og halløjsa man kunne melde sig til dagen før, så det har vi gjort :)

   Slet
  3. Jeg har studeret et par hundrede kilometer syd for Berlin og det er en skøn by, men også lidt svær at komme ind under huden på. Mange spændende områder, god puls og unik historie.

   Jeg bliver et par dage dernede efterfølgende.

   Slet