søndag den 6. januar 2013

Uge 1 - Pengetræ ønskes


 
Jeg beklager!
 
Men jeg har været optaget af at bruge penge i en sådan grad, at jeg altså endnu ikke har fået stille danseskoene efter min lille dans med sundhedseksperten.
Det kommer. Bare rolig. Jeg ved godt, du ikke kan vente. Men det bliver du nødt til, lidt endnu.
 
Hvis jeg ikke snart kommer ud af vanen med at bruge penge. så bliver jeg nok nødt til at satse på mine botaniske evner til foråret (se fig.1). Men nogen skal jo bruge penge, vi kan ikke alle gemme dem under hovedpuden, vel?
 
Min indkøbsiver til trods har jeg faktisk fået løbet lidt.
 
Jeg sluttede året med to gange hurtige 5'ere og så stod den ellers på forberedelse af min del af aftenens store nytårsmenu. Jeg havde ansvaret for hovedretten, og havde dagen forinden kogt fond hele dagen. En del heraf blev så benyttet til en portvinssauce. Jeg startede med 1½ liter væske i alt og sluttede med ikke engang at kunne fylde en sauceskål, men i Guder, hvor det smagte himmelsk. Heldigvis var jeg ikke alene med den opfattelse.
 
Med alkoholindtaget den aften, var jeg kun i stand til at gå mig en tur årets første dag, ikke at jeg overhovedet havde forventet andet, endskønt at jeg på intet tidspunkt følte mig mere end selskabeligt beruset. 2. Januar begyndte min pung så at bløde.... Ej, selv om jeg næsten har brugt, hvad det dyreste af mine ure har kostet, så har jeg det fint og er blevet lidt klogere. Tænk, at man for så få penge bl.a. kan få møbler i handskeblødt skind og et nyt tv, men nu må I andre tage over og begynde at spendere.
 
Løbemæssigt er det blevet til:
 
Mandag: 2 x 5 km, det var påbegyndt som en negativ split, men på anden omgangs sidste kilometer slappede jeg af med henblik på at spare kræfter til aftenens strabadser. Tid. 40.00 // 4.00/km
 
Torsdag: 15 mørke, vindblæste km. Tid 1.10 // 4.41/km
 
Lørdag: 7 km med børnene, plus 2.3 km som intervaltræning, mens de legede på legeplads.
 
Søndag: 17 km, ud på landet og tilbaws. Bakketræning og lidt fartleg. Tid 1.12.07 // 4.15/km
 
I alt: 51 km
 
 
 
Note til mig selv. Nu må jeg hellere snart melde mig ud af Loop. Ikke at der er noget galt med centret, det er bare sjovere at løbe...

2 kommentarer:

 1. Godnytår Snob,

  Vi er nogle borgere der tager vores pligter alvorligt og sørger for at holde hjulene i gang i vort samfund :)

  Lyder også godt med saucen og nytårsmenuen.

  Også jeg nøjedes med at gå en tur nytårsdag. Sådan bør det være

  KH Karina

  SvarSlet
 2. Præcis. Af de løbere jeg mødte på årets første dag, var jeg helt bekymret for den ene. Tunge skridt (manden så også tungere ud end gennemsnittet), besværet vejrtrækning og højrød ansigtskulør. Ikke ligefrem den bedste reklame for vores motionsform! :o)

  SvarSlet