søndag den 12. maj 2013

Uge 19 - Full Body Workout


Full Body Workout må være overskriften for denne uge. Ikke at jeg som sådan slavisk har været gennem ovennævnte øvelser og derfor titlen på dette indlæg måske have heddet "At være tidsoptimist; og at miste et tag og 20 km" men det lyder måske lige lovligt prætentiøst, selv for mig. Måske uden semikolonnet?

Så som I nok kan forstå har jeg altså ikke været gennem ovenstående gode øvelser. Ikke i denne uge. Det var helt unødvendigt, for i stedet har jeg leget håndværker. Tag og træværket på den overdækkede terrasse skulle skiftes og i min verden klares det med et snuptag; det kunne vel kun tage en dags tid. Men jeg skulle blive klogere.

Første overraskelse.

Alene at pille taget ned kostede blod, sved og måske ikke tårer, men så en masse grimme bandeord. Eller en gentagelse af  de få, jeg kender. Tagkonstruktionen var klemt helt op mod husets tag, så jeg kæmpede en stor kamp med at hive, løfte, flå, skubbe, for på den måde at tvinge pladerne fra hinanden. Efter den omgang havde svirpende plader givet rifter, ømme ribben (brystkasse, not!), trætte arme og mavemuskler. Og det var bare første dag.

Anden og tredje dag blev begge stolper, fire reglar og alle lægter skiftet. Her var stolperne udfordringen, idet de var kilet op i tagbjælken og det krævede hjerneceller Mange hjerneceller. Og ikke mine. Jeg har 10 tommelfingre i den henseende. Men de to dage kostede hovedbrud, frustationer og alt for lidt løb.

Til gengæld har jeg nu en overdækket terrasse med nyt træværk, stadig intet tag og en træt, træt krop. I dag var jeg f.eks. ude på 17 km. Benene var som sådan friske, det var resten af kroppen ikke. Slet ikke hovedet. Jeg følte, at jeg blot skulle lukke øjnene for at falde i søvn. Heldigvis vågnede jeg langsomt, det kunne ellers være sjovt at prøve at løbe i søvne.

Tirsdag: 15 @4.38, 1.09.36, gns. puls 141
Torsdag 15@4.25, 1.06.21, gns. puls 149
Fredag 8@4.37, 37.02.27, gns. puls 142
Søndag 17@4.37, 1.18.43, gns. puls 145

I alt 55 km


Alt i alt havde jeg denne uge ellers satset på at løbe 5 x 15 km, altså 75 km totalt. Men sådan blev så det ikke. Hvornår lærer jeg mon, at det skønnede tidsforbrug ved GDS-projekter som minimum skal fordobles?

Men det var altså historien om min version af Full Body Workout.

4 kommentarer:

 1. Hmmm... Jeg går ud fra, at det også vil være perfekt genoptræning for min slatne arm at male vores sommerhus. Om nogle måneder. Eller til næste år... :-P

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er jo altid en dag i morgen.... :)

   Men forhåbentligt går det fremad med dig?

   Slet
 2. Den ser god ud - den full body work out. Vil hellere lave den en 60-70 gange end ordne dit tag.... godt jeg ikke har brug for at være handy-woman i min lejlighed :)

  Men jeg håber du/I får et godt resultat ud af anstrengelserne.

  Og 55 hurtige km oveni er da ikke helt tosset!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil til hver en tid også hellere lave de øvelser, men hvorfor har hun dog så meget tøj på?

   Resultatet blev godt. Nu skal det hele bare lige males og så skal taget på.

   Slet