mandag den 27. august 2012

Uge 34 - Genfundet motivation


Billedet taler for sig selv - Jeg kunne godt fristes til at kalde Jensen for et svin, men gør det ikke...

 
Vi fodboldelskere har i denne weekend lært følgende
 • at Mike Jensen er god til at begå grimme tacklinger
 • at Mikes kollega Goodson ikke er meget bedre
 • at danske fodbolddommerne ikke kan dømme
I denne runde af superligaen har vi således set straffespark dømt, som ikke var der og andre, som skulle have været dømt, men som ikke blev det. Dommeren i Odense var vist den eneste dommer, der leverede en godkendt indsats. Godt jeg ikke udfører mit arbejde lige så dårligt...
 
Udenfor fodboldbanerne har vi alle måttet lægge øre til, om statsministerens mand er bi eller homo. Om det er sandt ved jeg ikke, men det kunne da være spændende, hvis ikke-socialdemokraten Helle levede i et avanceret ægteskab. At relevansen for sagen så synes søgt, det er en anden sag. Personligt er jeg ligeglad. Men farver og mangfoldighed er absolut en skøn del af livet, så det kan naturligvis ikke hidse mig ikke op på samme måde, som når FCK spiller 11 mod 12, denne gang vandt de så heldigvis!
 
Og nej, jeg er ikke socialdemokrat og bliver det aldrig, eftersom jeg tror på individets egen frihed. BIF-fan er jeg tydeligvis heller ikke, jeg har jo en uddannelse!
 
Undskyld min lange indledning. Her kommer sidste uges træning lettere forsinket.
 
Søndag 10 km uden ur
Tirsdag 5 Km, tid 21.53, gns. Langsomt!
Torsdag 10 km, tid 40.05, gns puls 160
Lørdag 10 km, tid 40.31, gns puls 155,
 
I alt 35 km... Ikke meget, heldigvis er motivationen genfundet og knæet i bedring.
 
Som man kunne læse i min beretning om Roskilde Gadeløb var jeg noget skuffet over min tid. Jeg har tænkt over, hvad der gik galt og jeg er kommet frem til flere ting, hvor jeg ikke gjorde det nemmere for mig selv. At undlade min astmainhalator, at jeg regnede med løbsstart kl 19 og ikke kl 19.30 og derfor nok ikke havde spist nok.

Jeg var også ude på en hurtig 10 km om lørdagen og både på træningsturen og til løbet havde jeg en maks fart på 18.7, og jeg var faktisk godt i gang med at slå tiden om torsdagen, da en åndssvag bilist kører ud foran mig. Derefter tager jeg den sidste kilometer i joggetempo, men følelsen i kroppen var meget bedre dér end i Roskilde. Forskel? Løb om formiddagen, havde suget i min inhalator og kroppen var fuldt opladet. Så ved et andet aftenløb vil jeg have dette in mente.
 
Næste uges træning er allerede i gang og jeg kan da godt løfte sløret for, at de første 21 km er løbet, der ryger 20-25 mere på i løbet af ugen. Knæet skåner jeg stadig lidt, men træningen er tilrettelagt, så jeg er helt frisk til et nyt PR-forsøg i Odense på søndag, denne gang på halvmarathon-distancen.

3 kommentarer:

 1. Hej Snob,

  Godt at høre du har fundet motivationen, den er det vigtigste.

  Alt er relativt, men jeg mener, du løber rigtig hurtigt, når du mener du løber "dårligt" ;)

  Held og Lykke i Odense

  SvarSlet
 2. Hej Karina

  Ja, alt er realtivt, men tak for de søde ord.

  Du skal ikke deltage?

  Mvh

  Per

  SvarSlet
 3. Godt at høre, Snob - og jeg tænker det samme som Karina: Du kan jo stadig løbe fra de fleste. :-)

  SvarSlet