onsdag den 28. august 2013

Velhængt? - Uge 34, Next Stop Berlin

Velhængt kød er skønt

Følelsen af at være velhængt (well hung) oplevede jeg i denne uge. Om jeg er eller ej, skal jeg lade være usagt, sædvanligvis plejer det dog ikke at være et emne, der volder mig meget tankevirksomhed i forbindelse med min træning. Det gjorde det imidlertid lørdag i denne uge.

Årsag?

Indertrussen i et par splitshorts var lidt løsere, end jeg var vant til og samtidig blæste det godt med kraftig sidevind, hvilket gav mig følelsen af, at der var noget, der hang ud. Træningen den dag stod på intervaller, som blev løbet på flad cykelsti langs en befærdet landevej, hvorfor jeg blev lidt ekstra nervøs for udhænget. Men hvordan tjekker man lige sådan noget elegant? Er det overhovedet muligt? Det lykkedes dog i al fald at kontrollere, at tøjet sad som det skulle og det var (tilsyneladende) kun den ekstra vind, der spillede mig et puds.

Men så fandt jeg da ud af, hvilke shorts, jeg ikke skal have på til Berlin.

Denne uges træning bød desuden på marathonprogrammets længste langtur; 32 km. Vi er i alt 4 fra min løbeklub, der har løbet og nydt disse ture sammen. Vi taler en del på de ture og at vi er i stand til det, viser vist meget godt, at vores form er god. Denne gang var det således mig, der stod for planlægning af turen og efter lidt leg med  gmap's pedometer fandt jeg en god rute på 32, som sluttede af med en skøn, etapeopdelt bakke, hvis nogen skulle få lyst til en bakkesprint. Pedometeren snød mig dog, så vi endte med at løbe 34 km, hvad der resulterede i 4 trætte mænd.

Et lille overblik over ugen:

Mandag: 10 km rest løb - desværre med smerte i svangen og mavekneb, men det var ovre dagen derpå.

Tirsdag: 18 km - heraf 10 km intervaller

Onsdag: 6 km tidlig morgen og 15 om aftenen, i alt 21 km restløb

Torsdag: 20 km - heraf 12 i MT-tempo

Fredag: 10 km morgenløb

Lørdag: 23 km med i alt 5,2 km intervaller af stigende længe, plus 2 x 1 km AT

Søndag: 34 km med temposkift, resultatet blev 34K@4.36

I alt 136 km

Og så skal I da ikke snydes for endnu et sightseeingstip.

Berliner Dom
(lånt af migogmaj.blogspot.com)
Billetten koster 7 euro og det er pengene værd. Her er sjældent ligeså lang kø som ved fjernsynstårnet, men fra domkirkens tårn er udsigten ligeså god og så kan man tillige hilse på de gamle Friedricher i krypten.

5 kommentarer:

 1. Under "Med maven som fjende" har jeg fået det gode tip, at man til fjernssynstårnet kan købe billetten på forhånd og derved springe køen over.

  Super schön, ne?

  SvarSlet
 2. Skøjtede hurtigt henover første afsnit omkring "undertrusser", det gav nogle skræmmende billeder i mit hoved. Men hold da op en uge - du bliver meget stærkere i Berlin, end du drømmer om. Jeg er sikker på at du jogger dig ind under sub3 - så let som ingenting. Godt arbejde i ugens løb.

  SvarSlet
  Svar
  1. He he! Ja, jeg undskylder for eventuelle mareridt på den konto!

   Forhåbentligt har du ret, men helt så hurtig som du, bliver jeg desværre nok ikke.

   Slet
 3. Aha... nogle fysiske fordele har vi kvinder trods alt :)

  Vi vil se hvilket outfit du vælger til Berlin!

  Også jeg bøjer mig i støvet for din indsats og træning!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, men apropos fordele ser jeg da af og til kvinder derude, der burde købe en strammere sports-bh, så nogle fordele er ikke altid en fordel! :)

   Jeg skal nok poste tøjvalget. Skoene har jeg lagt mig fast på, det bliver Saucony Kinvara som jeg fik 2 ekstra par af i går.

   Slet